Membri ai familiei Porsche, investigaţi pentru manipularea bursei

Postat la 12 februarie 2013 14 afişări

Membri ai familiei Porsche sunt investigaţi pentru manipularea bursei, într-o anchetă veche de trei ani şi jumătate declanşată după încercarea eşuată a companiei auto cu acelaşi nume de preluare a grupului Volkswagen.

Procuratura din Germania i-a pus deja sub acuzare pe fostul director general al Porsche Wendelin Wiedeking şi fostul director financiar Holger Haerter şi a trimis scrisori tuturor celor care făceau parte din consiliul de supraveghere a Porsche la jumătatea anului 2008, pentru a-i informa că au fost incluşi în anchetă, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al companiei, Jan Dietzel, relatează Bloomberg.

Extinderea investigaţiei înseamnă că procuratura a contactat membrii familiei fondatorului Porsche, Ferdinand Porsche.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Porsche,
familie,
manipulare,
bursa
/actualitate/membri-ai-familiei-porsche-investigati-pentru-manipularea-bursei-10558175
10558175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.