LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Meleşcanu: Sunt investitori interesaţi de Oltchim. Dacă se poate mai ieftin prin altcineva, de ce nu?

Postat la 28 septembrie 2012 49 afişări

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat vineri că serviciul a realizat informări pe Oltchim ca urmare o solicitărilor oficiale ale Guvernului, precizând că în continuare există investitori strategici interesaţi, sugerând că ar urmări un preţ mai mic printr-un intermediar.

Meleşcanu a explicat vizita sa la Guvern pentru a se întâlni cu premierul Victor Ponta, precizând că este firesc din când în când să se întâlnească pentru "lucruri care nu trebuie neapărat date într-o formă scrisă, dar evident că în contextul respectiv tema privatizării Oltchim a fost unul din subiecte, care nici pe departe nu s-a referit la pe unde merge, pe unde umblă contributorul principal al ştirilor pe această temă". Meleşcanu a precizat că a discutat cu Ponta despre informaţiile privind evoluţia şi perspectivele privatizării Oltchim. "Există câţiva investitori interesaţi, strategici. Dintr-un motiv sau altul nu au participat pentru moment la licitaţie, dar eu cred că există un interes destul de mare pentru această zonă şi sunt convins că, dacă lucrurile se fac cum trebuie, poate să fie un succes această privatizare", a mai susţinut Meleşcanu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oltchim,
melescanu,
investitori,
solicitari
/actualitate/melescanu-sunt-investitori-interesati-de-oltchim-daca-se-poate-mai-ieftin-prin-altcineva-de-ce-nu-10133707
10133707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.