Mega Image îşi dublează reţeaua şi merge spre afaceri de jumătate de miliard de euro

Postat la 29 noiembrie 2012 9 afişări

Retailerul belgian Mega Image ar putea termina anul cu o cifră de afaceri de circa jumătate de miliard de euro şi cu o reţea de 194 de magazine. O cifră de afaceri de jumătate de miliard de euro ar propulsa Mega Image în "liga mare", respectiv în topul celor mai mari 50 de companii din România.

Acest top este condus detaşat de nume cu greutate precum OMV Petrom, Dacia sau Rompetrol şi cuprinde de asemenea nume din comerţul modern precum Kaufland, Metro, Carrefour sau Selgros, Anul trecut Mega Image a obţinut o cifră de afaceri de 288 de milioane de euro, cu aproape 40% mai mare decât în 2010. Businessul retailerului este impulsionat de o expansiune extrem de agresivă. Astfel, comerciantul belgian, prezent pe piaţa locală cu supermarketurile Mega Image şi cu magazinele de proximitate Shop&Go, şi-a bugetat pentru acest an 89 de deschideri, de aroape trei ori mai multe decât anul trecut.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
mega image,
magazine,
dublare,
retea
/actualitate/mega-image-isi-dubleaza-reteaua-si-merge-spre-afaceri-de-jumatate-de-miliard-de-euro-10357169
10357169
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.