Medicul Florin Chirculescu: „Doamna Olguţa Vasilescu, vreţi să faceţi economii, obligându-i pe medici la muncă forţată?”

Postat la 29 noiembrie 2017 189 afişări

Medicii din România acuză Guvernul că-i pune la muncă forţată pentru a nu li se plăti orele suplimentare. Astfel se măreşte numărul de ore de gardă.

Medicul Florin Chirculescu: „Doamna Olguţa Vasilescu, vreţi să faceţi economii, obligându-i pe medici la muncă forţată?”

Pe Facebook, medicul Florin Chirculescu a postat o fotografie cu mesajul: „Cum spuneai, dragă Minister al Sănătăţii? Ziceai că gărzile peste programul legal de lucru precizat în Codul Muncii vor fi plătite adecvat, adică vor fi încadrate la ore suplimentare? Doamna Olguţa Vasilescu, vreţi să faceţi economii, obligându-i pe medici la muncă forţată?

Vă reamintesc că Primul Ministru v-a întrebat, cu martori de faţă: „Cine a trecut în Legea Salarizării 48 de ore de muncă obligatorii pe săptămână? E ilegal,” a zis domnia-sa. N-aţi ţinut cont de asta, iar acum iată efectele! (Recomandăm lectura adresei de mai jos şi doamnei Tănase de la MS!)

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.