Medicii despre cazul Mutu: S-a dopat irational

Postat la 28 ianuarie 2010 8 afişări

Medicul sportiv Piero Volpi, care in trecut a fost angajat al clubului Internazionale Milano, a declarat joi ca Adrian Mutu s-a dopat irational, deoarece sibutramina nu aduce niciun beneficiu.

"Mutu s-a dopat irational, deoarece sibutramina nu aduce niciun beneficiu. Sibutramina este o substanta care este prescrisa pentru a reduce senzatia de foame. Mi se pare anormal ca Mutu sa foloseasca sibutramina, pentru ca nu vad de ce avea nevoie de aceasta substanta. Este o eraore din partea jucatorului si ar putea fi suspendat de WADA, care este extrem de severa in astfel de cazuri. Nu pot intelege de ce a luat acest produs. Jucatorul nu isi putea imbunatati prestatiile din teren cu ajutorul acestei substante", a spus Volpi.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medicii-despre-cazul-mutu-s-a-dopat-irational-5454561
5454561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.