Medici, administratori de farmacii şi asistente, cercetaţi pentru înşelăciune. Patru persoane au fost arestate

Postat la 26 iulie 2013 76 afişări

Zece persoane, între care medici, administratori de farmacii şi asistente medicale din Râmnicu Vâlcea şi Craiova, sunt cercetate după ce, în perioada februarie 2012 - iulie 2013, au prescris în mod fictiv reţete compensate pentru a frauda bugetul CNAS, patru dintre acestea fiind arestate.

Medici, administratori de farmacii şi asistente, cercetaţi pentru înşelăciune. Patru persoane au fost arestate

 Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, patru dintre cele zece persoane cercetate în acest caz şi care au fost audiate, joi seară, la sediul DIICOT Vâlcea, au fost iniţial reţinute, apoi arestate preventiv, pentru 29 de zile, fiind vorba despre doi medici şi două asistente.

De asemenea, celelalte şase persoane sunt cercetate în libertate.

Cele zece persoane sunt cercetate pentru înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, precum şi iniţierea sau constituirea ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui grup, în vederea săvârşirii de infracţiuni, care nu este, potrivit prezentei legi, un grup infracţional organizat.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut, joi, 12 percheziţii în judeţul Vâlcea şi în municipiul Craiova, la locuinţele unor medici, farmacişti şi asistenţi medicali, fiind vizate şi cabinetele individuale ale medicilor şi sedii de farmacii prin care se desfăşura activitatea infracţională.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medici-administratori-de-farmacii-si-asistente-cercetati-pentru-inselaciune-patru-persoane-au-fost-arestate-11159924
11159924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.