Medic de familie, revoltat după un control ITM: „Vine o duamnă cu unghiile de 4 cm care îţi cere ştampila” / „Calitatea actului medical nu se obţine cu amenzi şi hărţuire”

Postat la 20 februarie 2021 158 afişări

Medic de familie, revoltat după un control ITM: „Vine o duamnă cu unghiile de 4 cm care îţi cere ştampila” / „Calitatea actului medical nu se obţine cu amenzi şi hărţuire”

Doctorul Sandra Alexiu, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, relatează într-o postare pe Facebook despre calvarul prin care trec medicii atunci când autorităţile vin şi îi supun controalelor.

Medicul Sandra Alexiu susţine că debirocratizarea este doar un slogan de campanie pe care îl zic unii politicieni întrucât în realitate lucrurile stau exact opus.

„Azi a venit controlul de la ITM. Prima data când mi se întâmplă. Ştiam că va veni, fiindca deja colegii din ţară ne-au avertizat. În plus deja ştim cu toţii tradiţia mioritică, veche cât istoria şi găunoasă ca orice cancer, când ceva dă în fiert (vezi incendiul din spitale) pornesc controalele pentru că nu-i aşa, de ce să reparăm unde e gaura când putem face ale găuri în alte părţi!? Din acest punct de vedere, orice guvern al oricărui partid din oricare vremuri a procedat exact la fel şi nu ar trebui să mai mire pe nimeni că apar, tot în spirit mioritic, bancuri, meme, înjurături adaptate. De acum deja ştim: când apare vreo problemă pornesc controalele (nu reparaţiile, da? Clar?). Aşa a fost după fiecare incendiu, după fiecare explozie, după fiecare bombă de presă legată de sistemul medical. Cam tot la fel cum de câte ori se apropie contractul cel nou de semnat cu medicii de familie, în buna tradiţie începută de Duţă cel puşcăriabil, pornesc şi articolele din ziarele online obscure despre veniturile fabuloase ale medicilor de familie, aceşti «oligarhi» cum ii numea «stimabilul»”, notează medicul într-o postare pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
refuz,
medic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.