MEDIAFAX selecteaza 100 de someri pentru participarea la un curs IT

Postat la 05 iulie 2011 9 afişări

Cel putin 100 de someri si persoane inactive din Bucuresti si Ilfov pot participa la un curs IT gratuit si beneficia de consiliere specializata in vederea viitoarei angajari, intr-un proiect implementat de agentia MEDIAFAX.

Cursul IT, urmat de evaluari de competente si psihologice si de consiliere specializata pentru reintegrarea pe piata muncii, este inclus intr-un proiect cofinantat din fonduri europene.MEDIAFAX si partenerii sai, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro si Media Sat, au inceput deja selectia pentru grupul-tinta al proiectului, pentru cursul care se va desfasura in lunile august-septembrie. Participantii la curs vor primi certificate recunoscute international dar si o subventie.

Participantii vor avea ocazia sa dobandeasca abilitati de baza in domeniul IT, sporindu-si sansele de a-si gasi un loc de munca, si vor beneficia de consiliere si evaluari de competente, dar si de informatii actualizate legate de piata muncii in regiunea Bucuresti-Ilfov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mediafax,
someri,
curs IT
/actualitate/mediafax-selecteaza-100-de-someri-pentru-participarea-la-un-curs-it-8441743
8441743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.