Mediafax sărbătoreşte 20 de ani de istorii care au făcut istorie la Gala Mediafax - 20 ani

Postat la 23 februarie 2012 17 afişări

Mediafax, cel mai mare furnizor român de informaţie generalistă şi de business, organizează joi, 23 februarie, gala aniversară "Mediafax - 20 ani", pentru a celebra împlinirea a două decenii de activitate şi pentru a premia personalităţile care au marcat evoluţia României în acest răstimp.

Evenimentul încheie campania aniversară "Mediafax - 20 ani", în cadrul căreia partenerii şi clienţii agenţiei au luat parte la o călătorie în timp cu viteza informaţiei şi au rememorat evenimentele majore care au marcat ultimii 20 de ani şi care au fost relatate de Mediafax.

De la înfiinţarea sa în 1991, agenţia de presă Mediafax a fost parte din istoria României democratice, dar şi din istoria mass-media moderne, relatând evenimentele importante şi contribuind în acelaşi timp la dezvoltarea presei româneşti.

Pe 23 februarie, de la ora 20.00, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti, Mediafax va face o nouă incursiune inedită în istoria ultimilor 20 de ani. Desfăşurată sub sloganul "Remember history. Live history. Make history", "Gala Mediafax - 20 ani" va reuni figuri marcante ale societăţii româneşti şi va premia personalităţile care au făcut ceva memorabil şi valoros pentru români.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mediafax,
Gala Mediafax - 20 ani,
gala
/actualitate/mediafax-sarbatoreste-20-de-ani-de-istorii-care-au-facut-istorie-la-gala-mediafax-20-ani-9337041
9337041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.