Medalie pentru România la Jocurile Paralimpice. Eduard Novak devine primul ministru din istorie ce obţine o medalie

Postat la 27 august 2021 246 afişări

Medalie pentru România la Jocurile Paralimpice. Eduard Novak devine primul ministru din istorie ce obţine o medalie

Ciclistul Eduard Novak, actualul ministru al Tineretului şi Sportului din Guvernul Cîţu, a câştigat medalia de argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Eduard Novak a obţinut medalia de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 metri. Competiţia s-a desfăşurat vineri, în cadrul Jocurilor Paralimpice de la Tokyo.

Novak a fost întrecut în finală de slovacul Jozef Metelka, la fel cum s-a întâmplat în calificări. Sportivul român a devenit astfel primul ministru în funcţie medaliat.

Ministrul şi ciclistul Eduard Novak obţine prima medalie a delegaţiei României la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Este a patra medalie olimpică a lui Novak. El mai are în palmares o medalie de aur şi două de argint obţinute în 2008 şi 2016.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medalie,
jocuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.