Mazăre: Pe oamenii care vin la Mamaia nu îi interesează ce spune Băsescu

Postat la 12 august 2013 50 afişări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, consideră că oamenii care vin în Mamaia nu sunt interesaţi că Traian Băsescu a spus că este mizerie în staţiune şi crede că şeful statului ar fi putut să remarce şi investiţiile care s-au făcut şi că numărul de turişti a crescut de trei ori faţă de acum zece ani.

Mazăre: Pe oamenii care vin la Mamaia nu îi interesează ce spune Băsescu

 Întrebat luni, la finalul şedinţei Consiliului Local, cum comentează afirmaţia lui Traian Băsescu potrivit căreia în Mamaia este mizerie, Radu Mazăre a răspuns: "Ce să spună şi el săracu'? Poate să spună că acum sunt de trei ori mai mulţi turişti decât acum zece ani, că s-a dezvoltat, că e o zonă cu investiţii?"

Atunci când i s-a spus că în staţiune sunt puţine coşuri de gunoi, Mazăre a afirmat că este adevărat, dar situaţia se va schimba anul viitor, după reabilitarea falezei.

De asemenea, el a spus că şi în Londra, pe una dintre cele mai importante străzi, este mizerie la sfârşitul unei zile.

"Asta am constatat şi eu (n.r. - că sunt prea puţine coşuri de gunoi), mi-a spus cineva pe plajă, e adevărat, numai că noi anul viitor schimbăm toată faleza şi atunci o să punem toate dotările astea urbane mai multe. Dar să-ţi spun ceva. Gândiţi-vă că într-un weekend în staţiune sunt între 100 şi 150.000 de oameni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mazare-pe-oamenii-care-vin-la-mamaia-nu-ii-intereseaza-ce-spune-basescu-11248471
11248471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.