Măsură extremă în televiziunea din România. L-au scos de pe post fără avertisment. „Nu mai avem bani să plătim”

Postat la 05 mai 2016 47964 afişări

Măsură extremă în televiziunea din România. L-au scos de pe post fără avertisment. „Nu mai avem bani să plătim”

Problemele de la TVR par a fi fără sfârşit. Televiziunea publică a decis să scoată de pe post o emisiune pe motiv că nu mai are bani pentru a continua producţia.

"Din cauza problemelor financiare ale TVR, producţia emisiunii a fost sistată. De acum, se vor difuza numai reluări (cât se vor mai difuza şi ele). Mi s-a spus că singura soluţie ar fi găsirea unui sponsor - dar unde să găseşti aşa ceva? Se împlinesc aproape doi ani de când fac această emisiune şi m-am bucurat că pledoaria mea pentru lectură a fost apreciată de public”, a anunţat chiar realizatorul emisiunii, pe Facebook.

Vezi aici care este emisiunea scoasă de pe post de TVR, fără avertisment. „Nu mai avem bani să plătim”

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emisiune,
post,
bani
/actualitate/masura-extrema-in-televiziunea-din-romania-l-au-scos-de-pe-post-fara-avertisment-nu-mai-avem-bani-sa-platim-15283076
15283076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.