Maşinile înmatriculate în Bulgaria ar putea circula în ţară doar 90 de zile pe an

Postat la 23 august 2011 6 afişări

Şeful Direcţiei Rutiere din Poliţia Română, Lucian Diniţă, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că printre propunerile formulate de Poliţie legat de schimbarea legislaţiei rutiere se numără şi faptul că maşinile înmatriculate în Bulgaria ar putea circula în ţară doar 90 de zile pe an.

Lucian Diniţă a spus că această propunere, precum şi cele anunţate săptămâna trecută de şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, urmează să fie promovate la nivel legislativ. În legătură cu unele informaţii apărute în presă, potrivit cărora amenzile rutiere ar putea fi acordate în funcţie de venitul persoanei sancţionate, Diniţă a spus că acest lucru este "exclus". De asemenea, Diniţă a spus că nu s-a pus niciodată problema ca Poliţia să aibă competenţe în confiscarea maşinilor în urma unor contravenţii şi că nici nu se va întâmpla acest lucru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgaria,
,
masini,
inmatriculari,
circulatie,
romania
/actualitate/masinile-inmatriculate-in-bulgaria-ar-putea-circula-in-tara-doar-90-de-zile-pe-an-8644830
8644830
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.