Masinaria de bani

Postat la 02 octombrie 2006 1 afişăre

Randamentul bun al investitiilor de pana acum, dublat de identificarea de noi oportunitati, determina actionarii Gemisa sa mai angajeze investitii de 50-60 mil. euro

 

RISC vs. RANDAMENT: pana acum fondul si-a propus un randament mediu pe investitie de 35-40%/ an. Acest nivel este specific unor investitii cu grad de risc ridicat. Companiile de investitii mai prudente vizeaza randamente de 20% pe an.

 

FILOSOFIE NOUA: actionarii Gemisa vor crea un nou fond in valoare de 20-30 de milioane de euro, bani care impreuna cu componentele de finantare bancara vor fi investiti in proiecte mai mari decat cele de pana acum. Valoarea medie a unei investitii: 8-10 milioane de euro.

 

BILANT: in octombrie 2004, fondul era "programat" sa investeasca sase milioane de euro. Pana acum s-au investit efectiv 4,7 mil. euro si a avut loc si primul exit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Masinaria de bani
/actualitate/masinaria-de-bani-1007027
1007027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.