Mark Gitenstein: Voluntarii Corpului Păcii au plantat peste tot în România sămânţa schimbării

Postat la 28 septembrie 2012 21 afişări

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, joi seară, că voluntarii Corpului Păcii care au activat în România din 1991 au plantat "sămânţa schimbării" în sutele de localităţi de pe teritoriul ţării în care au dezvoltat diferite proiecte.

"Din 1991 până în prezent, voluntarii Corpului Păcii au plantat sămânţa schimbării peste tot în această ţară: s-au înfiinţat ONG-uri, s-au demarat afaceri, numeroase cluburi civice şi de mediu s-au întâlnit, mulţi tineri români au învăţat limba engleză dezvoltându-şi capacitatea de a concura pe piaţa internaţională", a spus ambasadorul Gitenstein, la un eveniment organizat la reşedinţa sa pentru aducerea unui tribut celor peste 1.200 de voluntari americani care au activat în România în ultimii 22 de ani, organizaţia urmând să părăsească ţara noastră din iulie anul viitor. "Evenimentul din această seară este o dovadă a acestui dar, afecţiunea pe care voluntarii Corpului Păcii şi colegii români o au unii pentru alţii", a spus ambasadorul.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gitesteni,
corpul pacii,
proiecte,
sua
/actualitate/mark-gitenstein-voluntarii-corpului-pacii-au-plantat-peste-tot-in-romania-samanta-schimbarii-10130847
10130847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.