Marile bănci britanice vor despăgubi clienţii cu 2 miliarde dolari pentru asigurări vândute incorect

Postat la 22 august 2013 54 afişări

Cele mai mari bănci din Marea Britanie vor plăti până la 1,3 miliarde de lire sterline (2 miliarde dolari) pentru despăgubirea clienţilor cărora le-au vândut incorect poliţe de asigurări ale companiei CPP pentru acoperirea riscului de furt de carduri de credit şi de identitate, transmite Bloomberg.

Marile bănci britanice vor despăgubi clienţii cu 2 miliarde dolari pentru asigurări vândute incorect

 Un grup de 13 bănci şi emitenţi de carduri de credit, între care Barclays, Lloyds Banking Group, HSBC, Royal Bank of Scotland, Capital One şi MBNA, vor finanţa acest program, a anunţat Autoritatea britanică pentru Activităţi Financiare (FCA).

Instituţia de reglementare nu a dezvăluit contribuţia individuală a acestor companii financiare.

Autorităţile britanice au anunţat în noiembrie că CPP Group, care a furnizat asigurările pentru bănci, a supraestimat riscurile şi consecinţele furturilor de identitate şi nu a informat cumpărătorii de existenţa unui produs de protejare a cardurilor, prin care erau deja asiguraţi, prin intermediul băncilor, pentru până la 100.000 de lire sterline.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marile-banci-britanice-vor-despagubi-clientii-cu-2-miliarde-dolari-pentru-asigurari-vandute-incorect-11266936
11266936
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.