Marian Preda: Udrea n-a avut mandat să anunţe lansarea Partidului Mişcarea Populară. Băsescu e bunicul spiritual al partidului

Postat la 23 iulie 2013 61 afişări

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a precizat, marţi, că Elena Udrea nu a avut niciun rol în pregătirea PMP şi nu a avut mandat să anunţe lansarea formaţiunii, adăugând că nici preşedintele Traian Băsescu nu s-a implicat în decizie, dar este bunicul spiritual al construcţiei.

Marian Preda: Udrea n-a avut mandat să anunţe lansarea Partidului Mişcarea Populară. Băsescu e bunicul spiritual al partidului

 Marian Preda a precizat, la conferinţa de presă pentru lansarea Partidului Mişcarea Populară, că Fundaţia este cea care a pregătit evenimentul, iar Elena Udrea nu a avut niciun rol.

"Fundaţia este cea care a pregătit lansarea partidului, doamna Udrea nu a avut niciun rol în pregătirea statutului, programului partidului şi nici în pregătirea listei Comitetului de Iniţiativă Naţională al PMP. Nimeni nu a mandatat-o pentru a face un anunţ, şi oricum l-a făcut cu anumite dubii, rezerve", a spus Preda.

El a răspuns astfel unei întrebări referitoare la faptul dacă Elena Udrea va fi alături de PMP, având în vedere că ea a făcut anunţul înfiinţării acestui partid.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marian-preda-udrea-n-a-avut-mandat-sa-anunte-lansarea-partidului-miscarea-populara-basescu-e-bunicul-spiritual-al-partidului-11144761
11144761
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.