Margaret Keenan este prima persoană din lume vaccinată anti-COVID în cadrul unei campanii naţionale

Autor: Dorin Oancea Postat la 08 decembrie 2020 40 afişări

Margaret Keenan, în vârstă de 90 de ani, a devenit prima persoană din lume care a primit vaccinul Pfizer/BioNtech, ca parte a unui program de vaccinare derulat de un stat, anunţă SkyNews.

Margaret Keenan este prima persoană din lume vaccinată anti-COVID în cadrul unei campanii naţionale

Margaret Keenan, care locuieşte în Coventry, dar este originară din Eniniskillen, Irlanda de Nord, a fost vaccinată de către asistenta medicală May Parsons la Spitalul Universitar al oraşului la 6.31am.

Ea a spus că a fi prima persoană vaccinată este „un privilegiu” şi cel mai bun cadou de naştere timpuriu pe care l-ar putea dori, deoarece ar însemna că ar putea petrece timp cu familia şi prietenii de Anul Nou, după ce a fost pe cont propriu cea mai mare parte a anului.

Marea Britanie a fost prima ţară din lume care a aprobat folosirea vaccinului coronavirus Pfizer / BioNTech pe scară largă, iar campania de vaccinare a început marţi.

Marea Britanie a comandat 40 de milioane de doze - suficient pentru a vaccina 20 de milioane de oameni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
vaccinare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.