Mareea: Informaţia conform căreia licenţa de turism a agenţiei este expirată, complet eronată

Postat la 26 iunie 2013 63 afişări

Agenţia de turism Mareea, care a organizat circuitul în care a avut loc accidentul din Muntenegru şi care a făcut, luni, obiectul unui control al Autorităţii Naţionale de Turism, arată că "se vehiculează în mod complet eronat, informaţia conform căreia licenţa de turism a companiei este expirată".

Mareea: Informaţia conform căreia licenţa de turism a agenţiei este expirată, complet eronată

 "Facem precizarea că toate autorităţile statului care au verificat de la producerea tragicului accident din Muntenegru, întreagă activitate a Mareea au constatat că documentele companiei sunt în legalitate. (...) Singură deficienţă descoperită şi asumată de Mareea este un viciu de procedura identificat la unul din punctele de lucru, unde s-a omis reînnoirea anexei licenţei aferente", spun reprezentanţii touroperatorului, într-un comunicat remis, marţi seară, agenţiei MEDIAFAX.

Agenţia a făcut totodată publică nota de constatare emisă marţi de Autoritatea Naţională de Turism (ANT) în urma controlului, precum şi licenţa de turism care este eliberată în urmă cu 15 ani şi reînnoită, conform legii, în anul 2011şi are numărul 1238.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mareea-informatia-conform-careia-licenta-de-turism-a-agentiei-este-expirata-complet-eronata-11025732
11025732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.