Marea Britanie speră să crească exporturile în România cu 60% până în 2017

Postat la 23 iulie 2013 32 afişări

Guvernul britanic speră ca în următorii patru ani exporturile către România să crească cu circa 60% prin înfiinţarea unui centru de afaceri care va oferi companiilor insulare acces şi expunere mai bune pe piaţa românească.

Marea Britanie speră să crească exporturile în România cu 60% până în 2017

 Centrul de afaceri româno-britanic a fost înfiinţat de Ambasada Marii Britanii şi Camera de Comerţ Britanico-Română. În cadrul proiectului, Ambasada britanică va acorda Camerei de Comerţ bilaterale un grant în valoare de circa 200.000 de euro.

"Acesta este un pas înainte în sprijinul pe care îl acordăm relaţiilor economice dintre România şi Marea Britanie. Acesta este parte a unui proiect care cuprinde 20 de pieţe prioritare în întreaga lume. Acordăm sprijin companiilor britanice în pieţe ca Mexic, Rusia, India, Brazilia, iar din Europa am selectat două ţări prioritare, pentru a sprijini relaţiile comerciale, respectiv Polonia şi România. Sperăm să vedem o creştere puternică atât a investiţiilor britanice în România cât şi a relaţiilor bilaterale dintre cele două ţări", a declarat ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marea-britanie-spera-sa-creasca-exporturile-in-romania-cu-60-pana-in-2017-11143120
11143120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.