(P) MacBook Pro, cele mai bune laptopuri Apple în 2020

Postat la 05 octombrie 2020 194 afişări

(P) MacBook Pro, cele mai bune laptopuri Apple în 2020

MacBook Pro se dovedeşte a fi şi în 2020 cel mai bun laptop Apple, deoarece oferă un raport calitate-preţ excepţional. Iată însă şi alte modele MacBook care merită luate în considerare.

Anul acesta, Apple a lansat un nou MacBook Air împreună cu modelele MacBook Pro de 13 inci şi MacBook Pro de 16 inci, fiecare cu tastatura Magic îmbunătăţită.

Cel mai MacBook pentru cei mai mulţi cumpărători este în continuare MacBook Pro de 13 inci. Deşi este mai scump decât MacBook Air, vei obţine un procesor mai rapid şi o durată mai mare de viaţă a bateriei. Există încă motive pentru a opta pentru Air, mai ales dacă eşti student sau pur şi simplu vrei un laptop de încredere numai pentru navigarea zilnică pe web. Dar dacă eşti un creator de conţinut, dezvoltator sau inginer care are nevoie de performanţe mai rapide sau de un ecran mai mare, ar trebui să alegi MacBook Pro de 16 inci, care a înlocuit modelul de 15 inci la sfârşitul anului trecut.

Dacă ai nevoie de un ecran mai mare, trebuie doar să aloci şi mai mulţi bani pentru MacBook Pro de 16 inci. Versiunea mai mare are, de asemenea, noua tastatură Magic, care reprezintă o îmbunătăţire uriaşă faţă de tastatura Butterfly nesigură şi incomodă. În plus, vei obţine performanţe mai rapide, un design mai elegant şi difuzoare mai bune decât MacBook Pro de 13 inci.

Apoi mai există MacBook Air, care este o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de un laptop solid pentru sarcinile de zi cu zi, dar nu vrea să cheltuiască o avere.

Iată care sunt cele mai bune MacBook în 2020

1. MacBook Pro (13 inci, 2020) – cel mai bun laptop pentru majoritatea utilizatorilor

Nu există un uriaşul salt înainte faţă de versiunea anterioară, ci o serie de schimbări incrementale de care era esenţială nevoie. Deci, deşi este adevărat că cel mai recent MacBook Pro nu este frumuseţea de 14 inci despre care se zvonise, totuşi are multe lucruri bune. În primul rând, Apple a dublat cantitatea de stocare pe care o poţi obţine cu fiecare configuraţie. În al doilea rând, compania a renunţat la odioasa tastatură Butterfly în favoarea apreciatei tastaturi Magic.

Făcând saltul la un procesor Intel de a 10-a generaţie, MacBook Pro de 13 inci se menţine deasupra concurenţilor de top la laptopuri premium. Acest laptop s-a dovedit a fi unul de top, cu performanţe excelente, viteze de transfer fulgerătoare şi cu peste 10 ore de viaţă a bateriei. Este un upgrade solid pe care fanii Mac îl vor aprecia.

Există o versiune mai ieftină a MacBook Pro de 13 inci, dar banii pe care îi economiseşti nu justifică vechile procesoare de generaţia a 8-a şi doar două porturi Thunderbolt 3.

Pe scurt, MacBook Pro (13-inch, 2020) vine cu procesor 10th Gen Intel Core i5/Core i7, grafică Intel Iris Plus, memorie RAM: 16GB/32GB, capacitate de stocare: 256GB/512GB/1TB/2TB/4TB şi display de 13,3 inci, 2560 x 1600 pixeli.

2. MacBook Air (2020) – cel mai accesibil MacBook

Noul MacBook Air este cel mai bun MacBook pentru cei care nu vor să cheltuiască prea mult. Acest ultim model nu numai că începe la un preţ mai mic decât predecesorul, dar are acum şi tastatura Magic, care reprezintă o îmbunătăţire uriaşă atât în fiabilitate, cât şi în confort faţă de odioasa tastatură Butterfly.

În plus, vei primi cel mai recent procesor Intel 10th Gen. Un alt avantaj al noului model este că începe cu 256 GB de stocare.

Orice altceva putem spune despre modelul 2020 este ceea ce te-ai aştepta de la un MacBook Air: este un laptop subţire, elegant, care cântăreşte doar 1,29 kilograme şi are o grosime de 0,6 inci. Aceste numere nu bat nici un record, dar păstrează acest notebook uşor de transportat. Durata de viaţă a bateriei este, de asemenea, bună, la 9 ore şi 31 de minute, iar difuzoarele sună remarcabil de clar.

Pe scurt, MacBook Air (2020) vine cu procesor 10th Gen Y-Series Core i5, grafică Intel Iris Plus, memorie RAM: 8GB, capacitate de stocare: 256GB/512GB/1TB/2TB şi display de 13, 3 inci, 2560 x 1600 pixeli.

3. MacBook Pro (16 inci, 2019) – cel mai bun MacBook pentru profesionişti

Cu o tastatură îmbunătăţită, difuzoare puternice şi un afişaj mai mare şi mai captivant, MacBook Pro de 16 inci este o îmbunătăţire faţă de modelul de 15 inci. Da, este mai mare şi puţin mai greu, dar această lovitură la portabilitate este uitată odată ce priveşti la superbul display al MacBook Pro, de 16 inci, cu rezoluţie 3072 x 1920, cu margini subţiri.

Continuând tradiţia predecesorului său, MacBook Pro de 16 inci este cel mai puternic dintre laptopurile Apple datorită procesorelor sale Core i7 sau Core i9 de a 9-a generaţie, până la 64 GB RAM, până la 8 TB stocare şi grafică AMD Radeon Pro 5500M. MacBook Pro de 16 inci este cel mai bun laptop Apple din ultimii ani, dacă îţi permiteţi unul.

Pe scurt, MacBook Pro (16 inci, 2019) vine cu procesor 9th Gen Intel Core i7/Core i9, grafică AMD Radeon Pro 5300M/5500M, memorie RAM: 16GB/32GB/64GB, capacitate de stocare: 512GB/1TB/2TB/4TB/8GB şi display de 16 inci, 3072 x 1920 pixeli.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
macbook,
emag

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.