Manifestatie uriasa impotriva presedintelui Mubarak. Armata a blocat accesul catre Cairo

Postat la 01 februarie 2011 6 afişări

Sute de mii de manifestanti s-au adunat marti in piata Tahrir din Cairo, pentru "marsul de un milion" de persoane, la apelul miscarii de contestare care cere de o saptamana plecarea presedintelui Hosni Mubarak.

Armata egipteana a blocat, marti dimineata, accesul in Cairo, dar si in alte orase, unde manifestantii intentionau sa participe la un "mars de un milion" de persoane.

Autostrada care face legatura intre Alexandria si Cairo este blocata, la un kilometru de capitala, de un baraj al armatei, potrivit unui jurnalist AFP.

Camioane de marfa si masini au format o coloana, asteptand sa poata trece, in timp ce soldatii impiedicau cu fermitate trecerea vehiculelor in directia capitalei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manifestare,
proteste,
revolutie,
Cairo
/actualitate/manifestatie-uriasa-impotriva-presedintelui-mubarak-armata-a-blocat-accesul-catre-cairo-7940461
7940461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.