Managerii europeni se refugiază în Rusia, pentru a fugi de criza din zona euro

Postat la 29 mai 2012 16 afişări

Numărul CV-urilor depuse de europenii aflaţi în căutarea unor funcţii de conducere la agenţiile de recrutare din Rusia a crescut puternic în ultimii câţiva ani, în condiţiile în care criza datoriilor suverane a afectat economiile din zona euro.

Astfel, numărul CV-urilor depuse de expaţi a crescut anul trecut cu 11% şi este mai ridicat decât cel din 2007, anterior crizei financiare globale, a declarat publicaţiei Kommersant Iuri Viroveţ, director al agenţiei de recrutare HeadHunter, relatează Ria Novosti.

"Există o tendinţă clară de venire a expaţilor în Rusia, majoritatea din Europa, mai degrabă decât din SUA şi Canada. Specialiştii internaţionali sunt interesaţi de poziţii în industria petrolului şi gazelor şi în special în sectoarele de investiţii şi private banking", a arătat Andrew Kamnev, director al departamentului de dezvoltare a afacerilor la firma Brainpower.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manageri,
rusia,
zona euro
/actualitate/managerii-europeni-se-refugiaza-in-rusia-pentru-a-fugi-de-criza-din-zona-euro-9679642
9679642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.