Managerii companiilor estimeaza reduceri de personal si cresteri de preturi pentru august-octombrie

Postat la 30 august 2010 20 afişări

Managerii societatilor comerciale estimeaza pentru perioada august-octombrie reducerea numarului de angajati, concomitent cu o crestere a preturilor, in toate sectoarele de activitate, respectiv in industria prelucratoare, servicii, constructii si comertul cu amanuntul, potrivit unui sondaj INS.

In cadrul anchetei de conjunctura din luna august, managerii din industria prelucratoare preconizeaza, pentru urmatoarele trei luni, o relativa stabilitate a volumului productiei (sold conjunctural -5%), se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
manageri,
companii,
asteptari,
preturi,
personal
/actualitate/managerii-companiilor-estimeaza-reduceri-de-personal-si-cresteri-de-preturi-pentru-august-octombrie-7057014
7057014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.