Maghiarii de la OTP îşi tentează clienţii cu dobânzi de 7% pe an la depozitele în lei

Autor: Ciprian Botea Postat la 21 februarie 2013 17 afişări

OTP Bank, subsidiara locală a grupului maghiar cu acelaşi nume, caută să atragă mai multe resurse de la clienţi cu un depozit la termen pe 123 de zile (patru luni) cu dobândă de până la 6,9% pe an la lei şi 4,1% pe an la euro.

OTP Bank, subsidiara locală a grupului maghiar cu acelaşi nume, caută să atragă mai multe resurse de la clienţi cu un depozit la termen pe 123 de zile (patru luni) cu dobândă de până la 6,9% pe an la lei şi 4,1% pe an la euro. Dobânda maximă, de 6,9% pe an la lei şi 4,1% pe an la euro, este acordată pentru sumele care depăşesc 12.000 de lei şi respectiv 5.000 de euro. Clienţii care constituie un depozit prin serviciul de internet banking primesc un bonus de dobândă de 0,2% la lei şi 0,1% la euro. Suma depusă şi dobânda aferentă sunt virate automat la scadenţă în contul curent al clientului. Oferta maghiarilor vine în contextul în care dobânzile la depozite au scăzut constant în ultimele luni, iar multe dintre ofertele existente pe piaţă nici măcar nu mai acoperă rata inflaţiei, care a urcat la 6% în ianuarie şi s-ar putea menţine la un nivel ridicat şi în lunile următoare. În prezent, foarte puţine oferte mai afişează dobânzi de peste 6% pe an la lei şi 4% pe an la euro.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OTP,
clienţi,
dobânzi,
depozite
/actualitate/maghiarii-de-la-otp-isi-tenteaza-clientii-cu-dobanzi-de-7-pe-an-la-depozitele-in-lei-10580581
10580581
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.