MAE ii avertizeaza pe romanii care vor sa plece in Grecia

Postat la 25 iunie 2011 45 afişări

Ministerul Afacerilor Externe ii atentioneaza pe cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in perioada urmatoare in Republica Elena ca in intervalul 28-29 iunie va avea loc o greva generala, care va afecta transportul terestru si naval.

In aceasta perioada sunt programate mitinguri de protest in centrul Atenei (in zona dintre parcul Peidon si zona pietei Syntagma).

MAE informeaza ca, pentru moment, Sindicatul Controlorilor Aerieni nu a anuntat participarea la greva generala.

Sindicatul General al Angajatilor din Sectorul Privat si Sindicatul Angajatilor din Sectorul Public au decis organizarea acestei greve in semn de protest fata de dezbaterile care au loc in Parlamentul elen pentru aprobarea pachetului de masuri de austeritate in valoare de 28 miliarde de euro care conditioneaza obtinerea de la UE si FMI a urmatoarei transe de imprumut, de 12 miliarde de euro, precum si inceperea discutiilor pentru un nou imprumut, de peste 100 de miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grecia,
greva,
MAE,
avertizare,
sindicate,
transport
/actualitate/mae-ii-avertizeaza-pe-romanii-care-vor-sa-plece-in-grecia-8387385
8387385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.