MAE a primit de la Tarom factura pentru repatrierea din Japonia. Cat vor plati pasagerii

Postat la 28 aprilie 2011 9 afişări

MAE a primit de la Tarom factura pentru cursa aeriana de repatriere a cetatenilor romani rezidenti in Japonia, in valoare de peste un million de lei, Ministerul urmand sa le comunice celor repatriati suma pe care o au de platit.

"MAE a solicitat Companiei Tarom executarea unui zbor pe ruta Bucuresti-Tokyo-Seul-Bucuresti pentru preluarea cetatenilor romani rezidenti in Japonia. MAE a primit de la Compania Tarom in data de 20 aprilie factura aferenta in valoare de 1.041.521,48 lei. A fost intocmita documentatia de plata conform procedurii de aplicare a ordinului Ministerului Finantelor Publice 1792/2002, iar in momentul de fata documentatia isi urmeaza cursul de avizare si aprobare, urmand a fi efectuata plata", a declarat Doris Mircea. Ea a explicat ca Ministerul va comunica in viitorul apropiat cetatenilor romani repatriati suma pe care trebuie sa o achite. O aeronava TAROM cu destinatia Bucuresti - Tokyo - Bucuresti a repatriat, in martie, pe aeroportul "Henri Coanda", aproape 30 de romani din Japonia, majoritatea femei si copii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
tarom,
japonia,
tarife,
plata,
pasageri
/actualitate/mae-a-primit-de-la-tarom-factura-pentru-repatrierea-din-japonia-cat-vor-plati-pasagerii-8201047
8201047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.