Macron exclude posibilitatea carantinei generale: „Nu există niciodată risc zero într-o societate"

Autor: Mihai Draghici Postat la 20 august 2020 120 afişări

Macron exclude posibilitatea carantinei generale: „Nu există niciodată risc zero într-o societate"

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat joi, într-un interviu acordat revistei Paris Match, că autorităţile nu vor mai impune restricţii antiepidemice la nivel naţional, ci doar în anumite zone, subliniind că în nicio societate nu există zero riscuri.

"Nu putem opri activităţile în întreaga ţară, deoarece daunele colaterale ale restricţiilor antiepidemice totale sunt considerabile. Nu există niciodată risc zero într-o societate. Trebuie să răspundem la această stare de nelinişte fără a intra în doctrina riscului zero", a afirmat Emmanuel Macron într-un interviu acordat revistei Paris Match, conform cotidianului Le Monde.

"Restricţiile zonale nu pot fi excluse dacă situaţia va impune acest lucru", a adăugat Emmanuel Macron, subliniind că preferă "strategii foarte localizate".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franţa,
coronavirus,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.