Lybek, FMI: Căutăm împreună cu autorităţile române cea mai bună soluţie pentru CFR Marfă

Postat la 16 mai 2013 19 afişări

FMI discută cu autorităţile române pe tema identificării celei mai bune soluţii privind CFR Marfă, după ce niciun investitor nu s-a precalificat pentru privatizarea companiei, a declarat joi reprezentantul rezident FMI pentru România şi Bulgaria, Tonny Lybek.

Lybek, FMI: Căutăm împreună cu autorităţile române cea mai bună soluţie pentru CFR Marfă

 "Am notat faptul că investitorii potenţiali nu s-au precalificat pentru următoarea etapă a procesului de privatizare majoritară a CFR Marfă. În prezent, purtăm discuţii cu autorităţile în vederea identificării celei mai bune soluţii pentru a proceda mai departe", a afirmat el.

Niciunul dintre cei trei investitori care au depus documentaţia de participare (compania americană OmniTRAX, Grup Feroviar Român (GFR) şi asocierea dintre Transferoviar Grup şi Donau-Finanz GmbH & Co KG Austria) nu s-a precalificat pentru etapa următoare în cadrul procesului de privatizare a CFR Marfă, în urma verificării şi analizării documentelor, procesul urmând să fie reluat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lybek-fmi-cautam-impreuna-cu-autoritatile-romane-cea-mai-buna-solutie-pentru-cfr-marfa-10881788
10881788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.