Lukoil confirmă repornirea rafinăriei Petrotel

Autor: Razvan Muresan Postat la 13 octombrie 2014 58 afişări

Rafinăria Petrotel, care a fost închisă săptămâna trecută, este din nou funcţională, au informat oficial reprezentanţii Lukoil.

Lukoil confirmă repornirea rafinăriei Petrotel

"Astăzi, 13.10.2014, Rafinăria a obţinut produse finite şi a reluat activitatea de comercializare a acestora", a comunicat compania luni dimineaţă.

Petrotel a fost închisă săptămâna trecută ca replică la sechestrul dispus de procurori asupra conturilor şi materiilor prime, în dosarul penal în care compania este anchetată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Vineri, 10 octombrie, reprezentanţii Gărzii de Mediu au fost înştiinţaţi că Lukoil a început procedura de repornire a rafinăriei. În aceeaşi zi, compania de stat Oil Terminal a transmis Bursei de la Bucureşti că Lukoil i-a solicitat pomparea către rafinărie a cantităţii de 56.000 tone de ţiţei.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lukoil,
rafinarie
/actualitate/lukoil-confirma-repornirea-rafinariei-petrotel-13378787
13378787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.