Ludovic Orban vorbeşte deja despre viitorul Avocat al Poporului: ”Fără să aibă ştampilă de partid”. Ce îi reproşează Renatei Weber

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 17 martie 2021 38 afişări

Viitorul Avocat al Poporului va fi o persoană cu o carieră în domeniul respectării omului, cu studii juridice solide şi „fără ştampilă de partid”, spune preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban vorbeşte deja despre viitorul Avocat al Poporului: ”Fără să aibă ştampilă de partid”. Ce îi reproşează Renatei Weber

„Ideea e să susţinem un candidat la funcţia de Avocat al Poporului care să nu fie partizan politic, care să aibă o carieră în domeniul respectării drepturilor omului, să aibă studii juridice solide. O să discutăm mai multe propuneri. (Va fi o persoană n.r.) fără să aibă o ştampilă de partid”, spune Ludovic Orban.

El menţionează că Renatei Weber i se reproşează „o mulţime” de lucruri.

„A pus în pericol viaţa şi sănătatea cetăţenilor, că a considerat spitalele şi cadrele medicale centre de detenţie. Vreţi să mai spun mulţimea de acţiuni care au ieşit şi cadrul instituţional şi legal. Solicitarea se va discuta în comisiile juridice reunite şi acolo evident o să existe o argumentaţie suplimentară facă de cea din solicitarea de revocare”, conchide Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
aavocatul poporului,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.