Ludovic Orban şi-a trimis demisia de la Camera Deputaţilor la sediul PNL

Autor: Andreea Tobias Postat la 27 septembrie 2021 65 afişări

Ludovic Orban şi-a trimis demisia de la Camera Deputaţilor la sediul PNL

Ludovic Orban şi-a trimis, luni, demisia de la Camera Deputaţilor la sediul PNL, potrivit unor surse liberale. 

Demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor ar fi fost trimisă prin intermediul unui „reprezentant”.

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, spunea că demisia sa din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi la dispoziţia noului preşedinte, Florin Cîţu, care o va depune la secretariatul Camerei de îndată ce PNL va avea din nou majoritate în Parlament.

„Dacă eu îmi depun demisia la secretariatul Camerei, PNL nu are azi majoritate pentru ca un alt liberal să fie preşedinte. Eu nu vreau să vină Ciolacu preşedinte al Camerei Deputaţilor. Luni, la ora 9.00, îmi voi depune demisia din funcţia de preşedinte al Camerei. O voi înainta preşedintelui PNL, Florin Cîţu, care va dispune de ea când PNL va avea majoritate”, spunea, duminică, Orban.

Ludovic Orban a anunţat sâmbătă, după ce a pierdut lupta pentru preşedinţia PNL, că luni îşi va depune demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor: „Demisia mea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni, la prima oră, pe masa preşedintelui ales, Florin Cîţu”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
demisie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.