Locurile în care McDonald’s deschide 50 de restaurante noi şi angajează 20.000 de persoane

Postat la 20 iunie 2021 239 afişări

Locurile în care McDonald’s deschide 50 de restaurante noi şi angajează 20.000 de persoane

McDonald’s deschide 50 de restaurante noi şi angajează 20.000 de persoane. Directorul executiv McDonald’s: „Mişcările pe care le-am anunţat astăzi reflectă angajamentul nostru de a continua să inovăm”

McDonald’s recrutează încă 20.000 de oameni şi va deschide 50 de restaurante noi în Marea Britanie şi Irlanda, transmite Mirror.

Lanţul de fast-food a anunţat că are ca scop angajarea mai multor oameni şi înfiinţarea noilor francize în anul următor.

Totodată, compania a declarat că noile posturi nu înlocuiesc locurile de muncă pierdute la începutul pandemiei de coronavirus.

Directorul executiv Paul Pomroy: „Este fantastic să poţi oferi şansa a 20.000 de persoane de a lucra cu noi. Fără îndoială, pandemia a avut un impact uriaş asupra oportunităţilor de angajare a multor oameni. Este o mare responsabilitate, iar mişcările pe care le-am anunţat astăzi reflectă angajamentul nostru de a continua să inovăm şi să investim în comunităţile şi economiile locale pe care le deservim”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
locuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.