Locuri de muncă în Marea Britanie: BT scoate la concurs peste 1000 de joburi pentru ingineri

Postat la 07 martie 2013 40 afişări

Compania de telecomunicaţii britanică, BT Group, va scoate la concurs în perioada următoare peste 1000 de locuri de muncă pentru ingineri cu scopul de a instala linii de fibra optica pentru servicii de internet de mare viteza în casele britanicilor, relatează publicaţia The Guardian.

Locuri de muncă în Marea Britanie: BT scoate la concurs peste 1000 de joburi pentru ingineri

Compania de telecomunicaţii britanică, BT Group, va scoate la concurs în perioada următoare peste 1000 de locuri de muncă pentru ingineri cu scopul de a instala linii de fibra optica pentru servicii de internet de mare viteza în casele britanicilor, relatează publicaţia The Guardian. Din cei care vor fi recrutaţi, aproximativ 400 vor fi interni în cadrul unui training care va dura doi ani şi jumătate. BT speră ca alte 200 de locuri să fie alocate celor care s-au retras din forţele armate. Cererea pentru internet de mare viteză a crescut pe măsură ce reţeaua de fibră optică a Marii Britanii a înaintat.  În zonele rurale proiectul este finanţat prin proiectul guvernamental pentru furnizarea de fibră optică, pentru care BT a câştigat toate contractele până acum. Anul trecut grupul britanic de telecomunicaţii a angajat pentru acelaşi proiect alţi 1500 de ingineri. După valul de noi recrutări vor fi 6000 de persoane care vor lucra la construcţia reţelei de fibră optică din Marea Britanie. Pentru cele 460 de locuri în cadrul programului de training s-au înscris deja aproximativ 18.500 de aplicanţi, scrie The Guardian.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/locuri-de-munca-in-marea-britanie-bt-scoate-la-concurs-peste-1000-de-joburi-pentru-ingineri-10652472
10652472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.