Locuitorii judeţului Alba vor decide duminică soarta proiectului Roşia Montană

Postat la 08 decembrie 2012 14 afişări

Peste 72.000 de cetăţeni cu drept de vot din 35 de comune şi oraşe din judeţul Alba sunt aşteptaţi, duminică, în ziua alegerilor parlamentare, la referendumul privind proiectul minier de la Roşia Montană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Referendumul este organizat de Consiliul Judeţean Alba în ziua alegerilor parlamentare, în 35 de comune şi oraşe, în mare parte din zona Munţilor Apuseni a judeţului Alba, adică în oraşele Zlatna, Câmpeni, Abrud, Baia de Arieş şi comunele Roşia Montană, Lupşa, Stremţ, Vadu Moţilor, Bucium, Ciuruleasa, Râmeţ, Vidra, Sohodol, Ponor, Ceru Băcăinţi, Almaşu Mare, Poşaga, Rîmetea, Întregalde, Galda de Jos, Cricău, Meteş, Albac, Arieşeni, Avram Iancu, Bistra, Gârda de Sus, Horea, Ighiu, Livezile, Mogoş, Ocoliş, Poiana Vadului, Sălciua şi Scărişoara.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuitori,
proiect,
rosia montana,
alba,
cetateni
/actualitate/locuitorii-judetului-alba-vor-decide-duminica-soarta-proiectului-rosia-montana-10378926
10378926
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.