Localitate din Bistriţa-Năsăud, cu incidenţă a cazurilor de Covid de peste 10 la mie, în carantină

Autor: Cosmin Pirv Postat la 27 februarie 2021 50 afişări

Localitate din Bistriţa-Năsăud, cu incidenţă a cazurilor de Covid de peste 10 la mie, în carantină

Localitatea Ciceu-Giurgeşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde incidenţa cazurilor de Covid depăşeşte 10 la mia de locuitori, intră în carantină de sâmbătă dimineaţa, pentru 14 zile.

Potrivit Prefecturii Bistriţa-Năsăud, în localitatea Ciceu-Giurgeşti, incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu Sars-Cov-2 este de 10,17 la mia de locuitori.

Prefectura a anunţat că şeful DSU a emis ordinul de instituire a carantinei în localitate, începând de sâmbătă, de la ora 6.00, pentru o perioadă de 14 zile.

În localitate, este interzisă circulaţia persoanelor, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza declaraţiei pe propria răspundere, a legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angator.

De asemenea, este interzisă organizarea de evenimente private, activitatea cu publicul a restaurantelor, teraselor, instituţiilor de spectacole, dar şi a firmelor din domeniul jocurilor de noroc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carantină,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.