Livrări sub aşteptări: doar două malluri au fost deschise anul acesta. Ce mai pregătesc dezvoltatorii?

Postat la 03 decembrie 2012 18 afişări

Anul 2012 a fost sub aşteptări pe piaţa mallurilor, iar din punctul de vedere al livrărilor a fost unul al extremelor: în luna mai a fost finalizat la Iaşi proiectul Palas, început în urmă cu opt ani, în timp ce la jumătatea lunii noiembrie a fost deschis proiectul Ploieşti Shopping City, care a fost construit în doar 11 luni, se arată într-o analiză a revistei Business Construct. Întrebarea de sfârşit de an: ce urmează în retail?

Pariurile consultanţilor de la începutul anului s-au adeverit: livrările de centre comerciale au fost slabe în acest an. În materie de proiecte noi erau aşteptate în acest an şase livrări, iar situaţia arată cam aşa: Iulian Dascălu a deschis Palas Iaşi în luna mai, NEPI şi Carrefour au finalizat Ploieşti Shopping City, Cora a deschis un hipermarket cu galerie comercială la Bacău şi pregăteşte în aceste zile un proiect asemănător în sudul Capitalei, InterCora a finalizat pentru Kaufland şi alţi câţiva chiriaşi un proiect mai mic în zona Mihai Bravu din Bucureşti, iar francezii de la Immochan sunt pe ultima sută de metri cu primul proiect Auchan City de pe piaţa locală, în cartierul bucureştean Giuleşti.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
constructii,
malluri,
dezvoltatori
/actualitate/livrari-sub-asteptari-doar-doua-malluri-au-fost-deschise-anul-acesta-ce-mai-pregatesc-dezvoltatorii-10362751
10362751
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.