Liviu Iolu îl critică pe primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica despre care afirmă că „insultă şi inteligenţa artificială”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 februarie 2021 90 afişări

Liviu Iolu îl critică pe primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica despre care afirmă că „insultă şi inteligenţa artificială”

Liviu Iolu, membru în conducerea PLUS, îl critică pe primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, pentru condiţiile impuse candidaţilor pentru postul de director executiv al Direcţiei de Transformare Digitală:  „Se cere specializarea inginer industrial sau mecanic. Deci digitalizarea se face cu ranga”.

„Transformare digitală cu ingineri mecanici. Dacă mai trebuia un exemplu ca să înţelegem cum arată un concurs măsluit pe un post public avem marfă proaspătă de la Iaşi, la primăria lui Chirica. Se face concurs pentru postul de director executiv al Direcţiei de Transformare Digitală şi Implementare Smart City iar la condiţii se cere candidaţilor să aibă specializarea inginer industrial sau inginer mecanic. Deci la Iaşi digitalizarea se face cu ranga, şublerul şi cheia de 16, nu au voie ăia care au făcut informatica, cibernetică etc”, scrie pe Facebook Liviu Iolu, coordonator egional Nord Est al PLUS.

El îl critică pe primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, despre care afirmă că „insultă şi inteligenţa artificială”.

„Chirica, pesedistul vopsit galben ne ia de proşti şi se face că vrea revoluţie digitală cu ingineri mecanici. Ăsta insultă şi inteligenţa artificială. Mişto e că după ce presa a dibuit măgăria, pe Facebook-ul primăriei anunţul de angajare a fost schimbat cu unul în care ar avea voie la concurs şi informaticienii, dar anunţul oficial de angajare de pe site-ul primăriei şi al ANFP nu s-a schimbat. Ca să fie modificate condiţiile ar trebui concursul anulat şi reluat”, conchide Iolu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
chirica,
digitalizare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.