Litoralul Marii Negre este plin: Hotelurile sunt ocupate aproape 100%

Postat la 06 august 2011 12 afişări

Gradul de ocupare pe litoral este la acest sfarsit de saptamana de aproape 100%, pentru prima data în 2011, ca urmare a ofertelor hotelierilor, vremii frumoase, perioadei de concedii si derularii unor evenimente de sezon, potrivit asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

"În acest sfarsit de saptamana litoralul romanesc înregistreaza un grad de ocupare de aproape 100%. Conform informatiilor furnizate de patronatele hoteliere si ANAT, în acest moment este aproape imposibil sa gasesti camere libere pe litoral", se arata într-un comunicat al asociatiei.

De altfel, din cauza numarului mare de masini traficul rutier se desfasura cu dificultate, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada Soarelui si intrarea pe DN 22C, în judetul Constanta, în dreptul orasului Cernavoda, cozile de masini întinzandu-se pe cinci - sase kilometri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
litoral,
mare,
hoteluri,
/actualitate/litoralul-marii-negre-este-plin-hotelurile-sunt-ocupate-aproape-100-8577513
8577513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.