Listarea a 10% din acţiunile Hidroelectrica va fi încheiată până la sfârşitul lunii octombrie 2012

Postat la 11 decembrie 2011 12 afişări

Procedurile de listare a companiei Hidroelectrica prin vânzarea pe Bursă a 10% din acţiuni, în vederea majorării capitalului social, vor fi încheiate până la sfârşitul lunii octombrie a anului viitor, după ce în primele două luni va fi angajată o bancă de investiţii care să pregătească operaţiunea.

Calendarul de vânzare a pachetului minoritar de acţiuni la Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a fost convenit în ultimele negocieri dintre Guvern şi Fondul Monetar Internaţional, din toamna acestui an, şi inclus în scrisoarea de intenţie. Documentul, obţinut de MEDIAFAX, stabileşte că până la jumătatea lunii februarie 2012 va fi selectată o bancă de investiţii care să pregătească vânzarea acţiunilor, iar prospectul de vânzare va fi publicat până la sfârşitul lunii iulie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
listare,
hidroelectrica,
actiuni,
companie
/actualitate/listarea-a-10-din-actiunile-hidroelectrica-va-fi-incheiata-pana-la-sfarsitul-lunii-octombrie-2012-9050482
9050482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.