Lista liberalilor din comisia USL pentru programul de guvernare

Postat la 10 septembrie 2012 10 afişări

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a anunţat, luni, după şedinţa Biroului Politic Central, că preşedintele partidului, Crin Antonescu, Daniel Chiţoiu, Relu Fenechiu, Eugen Nicolăescu, Lucian Isar şi Radu Stroe vor face parte din comisia USL pentru elaborarea programului de guvernare.

Voicu a precizat că, în perspectiva alegerilor parlamentare, în urma discuţiilor avute în cadrul USL, au fost desemnaţi mai mulţi liberali pentru a face parte din comisia de elaborare a programului de guvernare. Din comisie vor face parte Crin Antonescu, Daniel Chiţoiu, Relu Fenechiu, Eugen Nicolăescu, Lucian Isar şi Radu Stroe. Purtătorul de cuvânt al PNL a mai anunţat că Biroul Politic Central a mandatat grupurile parlamenare ale formaţiunii pentru a discuta cu colegii din USL şi apoi a începe procedurile parlamentare pentru o serie de legi necesare: legea industriei de apărare, o lege care să permită cumularea pensiilor cu salariile, o lege pentru revenirea pensiilor militare la valoarea dinainte de tăiere şi o lege privind prevenţia în sănătate.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
usl,
liberali,
comisie,
program de guvernare
/actualitate/lista-liberalilor-din-comisia-usl-pentru-programul-de-guvernare-10047357
10047357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.