Lionel Richie datorează fiscului american 1,1 milioane de dolari

Postat la 14 aprilie 2012 6 afişări

Cântăreţul american Lionel Richie datorează fiscului american suma de 1.130.609 dolari din taxe neplătite, motiv pentru care bunurile sale vor fi puse sub sechestru.

Muzicianul, care locuieşte în Los Angeles, a primit o înştiinţare potrivit căreia bunurile lui vor fi puse sub sechestru până va plăti aceste datorii, informează tmz.com. Potrivit unor surse citate de tmz.com, cântăreţul are o avere de 200 de milioane de dolari. Lionel Richie, în vârstă de 62 de ani, este un cântăreţ, compozitor şi producător american. După ce a cântat în câteva trupe R&B, la mijlocul anilor '60, Richie s-a alăturat în calitate de cântăreţ şi saxofonist formaţiei Commodores. Spre sfârşitul anilor '70, el compunea deja muzică pentru alţi artişti, semnând, în 1980, hitul "Lady", pentru Kenny Rogers, căruia i-a şi produs albumul "Share Your Love" în anul următor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
datorii,
fisc,
lionel richie,
sechestru
/actualitate/lionel-richie-datoreaza-fiscului-american-1-1-milioane-de-dolari-9523919
9523919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.