Lidl atacă din nou Ardealul

Autor: Ioana Matei Postat la 21 iunie 2013 201 afişări

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui nou magazin, în Târgu Mureş. Rreţeaua sa din România ajunge astfel la 160 de magazine.

Lidl atacă din nou Ardealul

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel naţional. Lidl are în prezent mai mult de 3.000 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

Lidl a intrat pe piaţa locală în 2011, prin preluarea celor 107 magazine Plus. În ultimele trei luni din 2011 compania a deschis primele 22 de unităţi proprii, construite de la zero, iar anul trecut au fost inaugurate alte 26 de magazine, comparativ cu cinci în prima jumătate a acestui an.

Spre deosebire de alte supermarketuri locale, care pun accent în gama de produse pe branduri naţionale, completate cu mărci proprii, la Lidl domină mărcile proprii, o bună parte dintre acestea fiind produse în alte ţări în care compania este prezentă

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lidl-ataca-din-nou-ardealul-10998487
10998487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.