Liderul Sanitas Covasna: În două-trei săptămâni se va reveni cu acelaşi text al legii sănătăţii

Postat la 14 ianuarie 2012 16 afişări

Liderul Sanitas Covasna, Vasile Neagovici, spune că nu are încredere în decizia preşedintelui Traian Băsescu privind retragerea proiectului Legii sănătăţii, apreciind că se va reveni, în două-trei săptămâni, cu acelaşi text, dar puţin "cosmetizat".

"Se va retrage două-trei săptămâni, timp în care vor sancţiona oameni care s-au revoltat împotriva proiectului, după care se va reveni cu aceeaşi lege, dar puţin cosmetizată", a spus Neagovici.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri, la Cotroceni, că a cerut public premierului retragerea proiectului legii sănătăţii, pentru că o mare parte din public şi majoritatea celor din sănătate nu vor schimbarea sistemului. Ulterior, Guvernul a anunţat că ministrul de resort, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege, la solicitarea primului-ministru.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liderul-sanitas-covasna-in-doua-trei-saptamani-se-va-reveni-cu-acelasi-text-al-legii-sanatatii-9147073
9147073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.