Liderul PNL Suceava: Nu îi pot încuraja pe cei care confundă funduleţul cu fericirea

Postat la 13 iunie 2013 55 afişări

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, spune că nu îi va încuraja prin votul său pe cei care "confundă funduleţul cu fericirea" şi că nu doreşte să transforme România în Sodoma şi îi roagă "pe cei care nu au descoperit femeia să o facă, pentru că nu muşcă".

Liderul PNL Suceava: Nu îi pot încuraja pe cei care confundă funduleţul cu fericirea

 Băişanu a spus, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va vota niciodată pentru transformarea României în Sodoma.

"Nu voi dori niciodată să transform România în Sodoma şi nu îi pot încuraja prin votul meu pe cei care confundă funduleţul cu fericirea. E o problemă personală a fiecăruia dintre noi, e un hedonism prost înţeles. Îi rog pe cei care nu au descoperit femeia să o facă. Să ştiţi că nu muşcă", a declarat deputatul liberal.

Potrivit acestuia, căsătoria se întemeiază între un bărbat şi o femeie.

"Aşa e corect şi evolutiv vorbind. Mi-e greu să deosebesc între un soţ bărbat şi o soţie tot bărbat. Va trebui să le punem etichete în altă situaţie", a subiniat Băişanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liderul-pnl-suceava-nu-ii-pot-incuraja-pe-cei-care-confunda-funduletul-cu-fericirea-10963295
10963295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.