Liderul opoziţiei consideră că votul în favoarea lui Boris Johnson este ignorarea cetăţenilor

Autor: Mihai Draghici Postat la 07 iunie 2022 38 afişări

Votul deputaţilor conservatori în favoarea premierului Boris Johnson reprezintă o ignorare a publicului britanic, a acuzat, luni seară, Keir Starmer, liderul Partidului Laburist, aflat în opoziţie.

Liderul opoziţiei consideră că votul în favoarea lui Boris Johnson este ignorarea cetăţenilor

"În această seară, Partidul Conservator a avut de luat o decizie: fie să demonstreze că au coloană vertebrală, fie să îl susţină pe Boris Johnson. Publicul britanic s-a săturat de un prim-ministru care face tot felul de promisiuni, dar nu are niciun rezultat", a declarat sir Keir Starmer, citat de Sky News.

"Deputaţii conservatori au decis în această seară: au ignorat publicul britanic şi s-au legat strâns ei şi întregul partid în jurul lui Boris Johnson şi în jurul a tot ceea ce reprezintă el", a acuzat Keir Starmer.

Premierul Boris Johnson a obţinut 211 voturi favorabile şi 148 de voturi împotrivă în rândul deputaţilor Partidului Conservator, astfel că rămâne preşedinte al formaţiunii politice şi prim-ministru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
m.britanie,
politică,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.