Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a fost arestat preventiv

Postat la 31 mai 2013 79 afişări

Liderul galeriei echipei Steaua Bucureşti, Gheorghe Mustaţă, care fusese reţinut joi după ce, împreună cu doi nepoţi ai săi, ar fi bătut mai multe persoane, a fost arestat pentru 29 de zile, printr-o decizie luată vineri de Judecătoria Sectorului 4.

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a fost arestat preventiv

 Alături de Mustaţă, au fost arestaţi nepoţii acestuia, Doru şi Ştefan Cristian Mustaţă, precum şi alţi trei apropiaţi ai liderului galeriei steliste, Marian Florin Buboia, Andrei Tiberiu Dumitru şi Marian Daniel Covaci, aceştia din urmă fiind acuzaţi de violare de domiciliu.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că în noaptea de miercuri spre joi, Aurel Mecic, un apropiat al clanurilor Caran şi Vancică, a venit la Secţia 16 şi s-a plâns că mai multe persoane din anturajul lui Gheorghe Mustaţă au venit la poarta lui şi îi ameninţă familia.

Un echipaj de Poliţie a mers la faţa locului şi i-a găsit pe cei reclamaţi într-o maşină, pe o stradă din apropierea locuinţei lui Mecic. În timp ce îi legitimau pe aceştia, pe lângă poliţişti a trecut şi Gheorghe Mustaţă, care se afla la volanului unui Ford Focus, împreună cu două persoane.

Cititi mai multe pe  www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liderul-galeriei-steliste-gheorghe-mustata-a-fost-arestat-preventiv-10914887
10914887
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.