Liderul AUR, acuzat într-un dosar de proxenetism, reacţionează: „Nu sunt arestată. Această acuzaţie este una nefondată. Mă declar public nevinovată”

Postat la 12 februarie 2021 88 afişări

Liderul AUR, acuzat într-un dosar de proxenetism, reacţionează: „Nu sunt arestată. Această acuzaţie este una nefondată. Mă declar public nevinovată”

Anca Cârcu, fost candidat PRM la o funcţie de deputat, în prezent membru a AUR, este cercetată într-un dosar de proxenetism, fiind acuzată că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere în clubul moştenit de la fratele ei.

Într-o postare pe Facebook ea neagă că ar fi arestată. Această admite faptul că este acuzată şi este cercetată în acest dosar. Prim vicepreşedintele organizaţiei AUR Vladeşti-Galaţi, Ancuţa Cârcu, a recunoscut că Parchetul Judecătoriei Turda a făcut o descindere în mai multe cluburi din Tenerife, printre care şi clubul pe care îl administrează ea, însă spune că este nevinovată şi că este implicată în dosar pentru că trei fete, angajatele sale ci contract de muncă, lucrau paralel şi la alte trei cluburi. Ceea ce a subliniat Ancuţa Cârcu este că patronii cluburilor respectivi nu sunt cercetaţi în acelaşi dosar.

„Această acuzaţie este una nefondată şi mă declar public nevinovată”

„În urma informaţiilor apărute în presă conform cărora aş fi arestată într-un dosar de proxenetism, camătă şi şantaj înţeleg să arăt următoarele: În primul rând, fac menţiunea că nu sunt arestată. Într-adevăr, Parchetul Judecătoriei Turda a făcut o descindere în mai multe cluburi din Tenerife, printre care şi clubul pe care îl administrez. În acest sens, arăt că sunt victima unei veritabile cruciade de fake-news mediatic – în realitate, eu sunt la acest moment în libertate (totodată am convingerea intimă că voi fi cercetată în viitor fără vreo măsură preventivă).

Cu privire la acuzaţia care mi se aduce, nu doresc să periclitez în vreun fel bunul mers al anchetei, dar voi spune doar atât: sunt acuzată de faptul că aş fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere în clubul moştenit de la fratele meu. Această acuzaţie este una nefondată şi mă declar public nevinovată. Nu ştiu ce făceau la alte cluburi, însă la mine la club erau angajate cu carte de muncă.  

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acuzatii,
dosar,
arestare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.