Liderii USL se întâlnesc cu Emil Boc. Ce îi vor cere

Postat la 18 ianuarie 2012 21 afişări

USL va merge la întâlnirea cu premierul Emil Boc cu un mandat, de principiu, care va conţine solicitarea declanşării alegerilor anticipate, demisia actualului Guvern şi instituirea unui Cabinet independent, care să organizeze viitorul scrutin, a declara miercuri preşedintele PNL Crin Antonescu.

"Nu e nicio nenorocire, nu a murit nimeni nicăieri din alegeri anticipate, dimpotrivă, e singura formulă prin care să se poată ieşi în întâmpinarea acestui masiv protest din partea societăţii", a spus Antonescu.

Liderii USL se vor întâlni la ora 13 la Parlament, cu premierul Emil Boc şi cu liderii coaliţiei de guvernare, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele PSD, Victor Ponta.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liderii-usl-se-intalnesc-cu-emil-boc-ce-ii-vor-cere-9155153
9155153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.