Liderii PNL speră „la o cale amiabilă”, respectiv ca Florin Cîţu să demisioneze - surse

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 31 martie 2022 186 afişări

Liderii PNL care îi cer demisia lui Florin Cîţu de la preşedinţia partidului speră „la o cale amiabilă”, respectiv o demisie a acestuia, în caz contrar va fi convocată o şedinţă a Consiliului Naţional, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

Liderii PNL speră „la o cale amiabilă”, respectiv ca Florin Cîţu să demisioneze - surse

„Noi sperăm la o cale amiabilă, adică să înţeleagă care e realitatea şi să renunţe (la preşedinţia partidului - n.r.). Dacă nu, vom convoca un Consiliu Naţional pentru a tranşa situaţia”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PNL.

Potrivit surselor citate, Cîţu este acuzat că „a lăsat partidul de izbelişte”, dar şi că face o opoziţie pe faţă în interiorul coaliţiei.

Un alt episod care i se reproşează liderului PNL este cel legat de evaluarea miniştrilor. Premierul Nicolae Ciucă a transmis atunci că „evaluarea şi remanierea miniştrilor sunt la latitudinea şefului Guvernului”.

Potrivit unor surse liberale, 40 de lideri judeţeni îi cer demisia lui Florin Cîţu de la şefia PNL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.